Nem kell télig várnunk a hosszú csizmákkal!

2019. október 01.
Idei csizmatrendek terén nem sok újjal számolhatunk be, de a stílusskála igen széles ebben az évszakban is! Így mindenki talál magának megfelelőt, akár a sportos outfitek, akár az egyszerűség szerelmese, akár a nőiesség példaképe akar lenni.

Magasak, laposak, texturáltak, színesek, hasítottak: ezerfélék, egy azonban közös bennük, méghozzá hogy hosszú a száruk. Mi pedig örömmel engedjük be őket az életünkbe, hiszen nincs annál jobb, mint amikor vacogás nélkül viselhetjük kedvenc ruháinkat, szoknyáinkat először az őszi levelek között sétálva, majd pedig a farkasordító hidegben.

Mint mindig, most is nézzük át jól a ruhatárunkat, mielőtt beszabadulunk egy-egy üzletbe. Vegyük figyelembe a gardróbunk színeit, a stílust, a fazonokat, majd ehhez mérten szerezzük be a hosszúszárú csizmánkat. Ha már rendelkezünk egy alapdarabbal és szeretnénk szintet lépni, akkor ezt mindenképpen valamilyen különleges változattal tegyük. A hosszúszárú csizmák különlegessége idén a mintázatban vagy a színben rejlik, például idén is nagy trendnek számít a hasítottbőr, illetve a falevelek árnyalatai az okkersárgától egészen a téglavörösig. 

Fontos, hogy adottságainkat is vegyük figyelembe csizmavásárlásnál. Például ha formásabb vádlival rendelkezünk, akkor igyekezzünk olyan darabot választani, ami jó helyen vágja el lábunkat az esetleges előnytelen optikai csalódások elkerülése végett. Az idei trendek között szereplő passzos verziók tökéletesen megmutatják a formás virgácsainkat, így bővebb ruhákkal csodás kontrasztot alkothat. 

Téglavörös csizma Vagabond Shoemakers 150 EUR

Lapos csizma Vagabond Shoemakers 160 EUR

Lila csizma Nanushka 130 EUR

Cowboystílusú csizma Reserved 19 995 Ft

Ráncos szárú csizma Zara 29 995 Ft