Tökéletes mix: nyári ruha őszi kabátokkal

2019. szeptember 20.
Meséltünk már nyári ruhákról őszi színekkel, nyári ruhákról melyekhez csizmát passzítottunk, de nem meséltük még el, mennyire odáig vagyunk a nyári ruhák és őszi kabátok, pulóverek, zakók kombinációitól.

A nyári ruhákat még bőven használhatjuk, nem kell aggódnunk amiatt, hogy vékonyabb anyagát jobban megborzolja a szél. A kulcs annyi csupán, hogy a csupasz virgácsainkra harisnyát kell, hogy húzzunk, a szandálok és papucsok helyét pedig átadjuk a bakancsoknak és a masszív edzőcipőknek.

A nyári ruhákat rétegezhetjük oversize zakóval, amivel maszkulin hatásának köszönhetően már keményebb, vagányabb hatást érünk el, így tompítva a nyári romantika érzetét.

A zakó mellett a különböző gombos kardigánok is remekül szolgálhatnak minket. Mivel az indián nyár heteiben még előfordulhat, hogy a nap ereje visszatér néhány órácskára, ekkor egy mozdulattal kigombolhatjuk és ledobhatjuk magunkról ezeket a vastagabb, izgalmas textúrájú darabokat. Ez szintén igaz a belebújos kötött pulóverekre, amelyek szoknyávál minősíthetik át kedvenc ruháinkat. Természetesen a bőrdzsekiket sem mellőzhetjük a sztoriból, ha vagányságról és rétegezésről van szó, kihagyhatatlanok!

9 fotó megtekintése