Kényelmes és csinos őszi kirándulószettek

2019. szeptember 19.
Vége a tóparti henyélésnek, itt az ideje felfedezni a hegyekben, természetben lévő szépségeket! De mindezt persze a legcélszerűbb kényelmes, tartós és sportos szettekben megtenni. 

Aki elszomorodik az ősz közeledte miatt, annak ajánljuk, hogy induljon el felfedezni a változó természet színeit és illatait. Ezekre az esetekre gyűjtöttünk össze olyan darabokat, amelyek kényelmesek, mutatósak és egy-egy túra alkalmával is megállják a helyüket.

A nyáron beszerzett cargo-overálok tökéletes cinkosai lehetnek egy hosszabb sétának. MIvel a fák árnyékában hűvösebb az idő, így kombinálhatjuk passzos garbóval, ami nem csak praktikus, de még izgalmasabbá teszi összeállításunkat.

Az overál unokatestvére, a kertésznadrág is remek választás kirándulásra. Az pedig már a mi döntésünk, hogy sportosra vagy szexisre vesszük a figurát. Ugyanis egy áttetsző vagy romantikus mintájú, anyagú felsővel kombinálva más hatást érhetünk el, mint egy pamut darabbal. Sőt, a dzsekiválasztás is alakíthat a stíluson.

A kényelem nyilván meghatározó ilyen program esetén, így érdemes felmérni előre, miben tudunk komfortosan mozogni. A fűzős, magasabb szárú, bokánkat fogó lábbelik tökéletes társaink lehetnek a meredek utakon. Hogy felkészüljünk az esőre is, bátran párosíthatunk a szettünkhöz baseball-sapkát, halászsapkát is. Ha pedig nagyobb pakkokat szeretnénk vinni magunkkal, akkor válasszunk hátizsákot, de kisebb súly esetén az övtáska is remekül kiszolgál minket. 

Overál Reserved 14 995 Ft, Garbó Zara 5995 Ft, Bakancs H&M 9495 Ft, Hátizsák Herschel/Spark le monde 34 990 Ft

Kantáros nadrág H&M 8995 Ft, Kockás kabát Zara 16 995 Ft, Zoknifazonú sportcipő Bershka 8995 Ft, Felső H&M 3995 Ft

Nadrág Zara 9995 Ft, Dzseki Reserved 11 995 Ft, Bakancs H&M 9990 Ft, Sapka Reserved 3495 Ft