Cara Delevingne a Dior új ékszereinek arca

2019. október 02.
Az angol modell és színésznő lett a Dior ékszereinek új arca – a Victoire de Castellane tervezte Rose des vents darabjaiba csupa humort csempészett.

Cara Delevingne és a Dior kapcsolata nem újkeletű: a szupermodell volt már a Dior Addict Stellar Shine rúzsok és a márka anti-aging termékeinek arca, ezúttal pedig a nagysikerű fine jewelry vonaluk kampányában kapott főszerepet. A Dior Joaillerie arcaként az angol színésznő és modell humorral tölti meg a Victorie de Castellane tervezte Szélrózsa kollekció darabjait. A szélrózsa a divatház alapítójának, Christian Diornak volt egyik szerencseszimbóluma, amit világszerte a kaland és az utazás jelképeként ismernek.

Az időtlen dizájnt képviselő nyolcszögű csillagminta utal a couterier szerencseszámára, a nyolcasra, a rózsára mint virágra és a csillagszimbólumra is. Christian Dior 8-án nyitotta meg couture-házát Párizs nyolcadik kerületében, majd ahogy nőtt a divatház, 8 stúdiót alakított ki és az ikonikus Bar kosztümöt is a 8-as szám formája inspirálta. A híresen babonás francia dizájner életrajzában írta le kapcsolatát a szerencsehozó talizmánokkal, amiket először 14 évesen árult, hogy pénzt gyűjtsenek a katonák számára – a szimbólumok és a jövendőmondók egész életét végigkísérték és bőséges inspirációt nyújtanak a divatház élén utódainak is.

Íme az ékszer kollekcióhoz készült videó:

És mutatjuk a kedvenc darabjainkat is!

5 fotó megtekintése