A cipőd is lehet hygge!

2019. október 12.
Kényelem, minőség és hamisítatlan hygge stílus jellemzi az ECCO legújabb, 2019-es őszi/téli kollekcióját. A márka saját cserzőműhelyeiből származó kiváló minőségű bőrök és a lábfej alakját teljesen követő FLUIDFORMTM Direct Comfort technológia teszi még egyedibbé az időtlen designú, kivételesen kényelmes lábbeliket.

„Az ECCO-t az 1950-es évek Danish Modern dizájnmozgalmának folytatásaként látom, amikor a tervezők és dizájnerek azokat a minőségi bútordarabokat alkották meg, melyeket New Yorkban és sok más helyen a világon a mai napig keresnek. A megalkuvást nem ismerő mestermunka az ECCO DNS-ének alapvető eleme. Biztosak lehetünk benne, hogy még a magassarkú cipőket is kényelmesen lehet viselni és járni bennük. Akár az időtlen Danish Modern bútorok, az ECCO cipők és táskák úgy készülnek, hogy bármely futó trendet túléljenek” – mondta el Kim Grenaa, a DANSK magazin főszerkesztője és a GrenaaCreative kreatív igazgatója, aki az ECCO EXOSTRIKE túrabakancsban és szandálokban járta végig a spanyolországi, legendás zarándokutat, a Camino de Santiagot.

 

Őszi kihívások 

Az ECCO idén ősszel különböző kihívásokkal is készül, melyekhez bárki csatlakozhat, és így még közelebbről megismerheti az őszi és téli kollekció darabjait, miközben értékes nyereményekkel várják az érdeklődőket. 

Szeptemberben például a lépéseké volt a főszerep: 6 budapesti üzletünkben ingyenes lépésszámlálókat osztottak ki, és a hónap végével megnézték, milyen messzire is jutottunk együtt. A játékban résztvevő 185 fő lépéseinek összesítésével pontosan 1,2 millió lépést tettek meg, ami 852 km-t jelent. Így együtt pedig egészen Bolognáig vagy éppen Bázelig sétálhatnánk el. 

Októberben aztán izgalmas, egyedi padlómatricákkal is találkozhatunk az üzletekben, így cipőpróbálás közben azt is kipróbálhatjuk, hogyan mutatna, ha éppen utazásra készülve vagy túrázás közben a természetben élveznék az ECCO cipő nyújtotta kényelmet. 

Novemberben aztán egy igazán különleges, „páros” játékra invitál a márka a Facebook-oldalukon, ezúttal a közös kutyás fotóké lesz a főszerep. Minden ECCO cipő vásárlása mellé limitált mennyiségben egy darab, egy alkalmas DOG3 napközi bérletet adnak, hiszen az ECCO cipők olyan kényelmesek, hogy a kutyasétáltatás, kutyás kirándulás sem jelenthet problémát bennük. 

A havi aktivitásokról és a nyereményjátékokról üzleteinkben, Facebook-oldalukon és a toretlenambicio.hu oldalon érhető el további információ.