Lovaglóruházat ihlette kapszulakollekció a NON+-tól

2019. október 12.
A Design Hét Budapest alkalmából különleges, limitált darabszámú kapszulakollekciót mutatott be a NON+.

A NON+ PINTO kapszulakollekció fazonjait a megzabolázott női energia jegyében a lovagló ruházat stílusa ihlette. A limitált fazonokat Kiss Borbála díszlet- és jelmeztervező álmodta meg a NON+-ra jellemző monokróm színvilágban, ezért viseli a kollekció a fekete-fehér foltos lófajta nevét. “Nem ez az első tervezésem a NON+ számára, Sacival korábban is dolgoztunk már együtt. Ahogy akkor is fogalmaztam, számomra ez ünnep: emelkedett, várakozással teli, örömmel átitatott időszak” – mondja Bori a közös munkáról.

A modellek különlegességét az extra szabásvonalak és izgalmas anyagok adják: a sportosan elegáns és kényelmes punto anyagot rugalmas, vagány fekete műbőrrel kombinálták, az izgalmas szabásokat pedig fehér élek hangsúlyozzák.

„Az ember életében előbb-utóbb elérkezik egy olyan időszak, amikor a fiatalos, ösztönös, lendületes és szabad életérzést felváltja egy fegyelmezettebb, felelősségteljes, ugyanakkor összetettebb gondolkozást hordozó életszakasz. Minden nőben valahol él egy vad, zabolázatlan ősenergia. De nincs annál vonzóbb, titokzatosabb és elegánsabb, mint amikor egy nő ezeket az eredendő energiáit uralva nyilvánul meg. Ha méltósággal teszi: az már művészet. Az önmérséklet, a fegyelem mögül ugyanakkor mindig valamelyest átüt, finoman érződik az a bizonyos ellenállhatatlan erő. Ezt az eleganciát sugallja a kollekció” – mondja Bori.

8 fotó megtekintése

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Varró Lívia