Luke Skywalker fehér Levi’s-e ihlette a márka új kollekcióját

2019. október 27.
A Star Wars: A New Hope 1977-es debütálása óta az űrfantázia különleges helyet foglal el képzeletünkben, egy olyan helyet, melyet a rajongók alig várnak, hogy újra felkereshessenek decemberben, amikor  a Star Wars: The Rise of The Skywalker bekerül majd a mozikba.

Az imádott történet, amely több mint 40 évvel ezelőtt kezdődött, végre elérkezik a régen várt befejezéshez. Hogy emléket állítson ennek a pillanatnak, a Levi’s® összeállt a Disney-vel és a Lucasfilmmel egy olyan különleges kiadású kollekció létrehozására, mely a Star Wars epikus történetét ünnepli.

A Star Wars: The Rise of The Skywalker-rel egyidőben megjelenve és az eredeti trilógia ikonikus karaktereit középpontba állítva a Levi’s® x Star Wars kollekció klasszikus Levi’s® ikonokat és az utcai viselet által inspirált darabokat egyaránt tartalmaz: pólókat és pulóvereket csakúgy mint Trucker dzsekiket és különböző koptatású farmereket. Minden egyes darabon megjelennek a Star Wars univerzum ikonikus elemei a kedvenc szereplők és űrhajók híres archív grafikái az eredeti filmekből, illetve egyedi Levi’s® elemek, mint bőrcímkék, gombok, nyomtatott zsebek és a híres Levi’s® Batwing logo, mind egy Start warsos csavarral. És persze milyen is lenne egy Star Wars kollekció az azonnal felismerhető idézetek nélkül, melyek darabok hátára és az ujjakra kerültek hímzéssel vagy nyomtatássalköztük az Én vagyok az apád!”, a Réges régen, egy messzi, messzi galaxisban….,” és talán a legjobb, Chewbacca halhatatlanGGWWWRGHH!!!!”-ja.

“A Lucasfilm és a Levi’s® szomszédok San Francisco-ban. Amikor megtudtuk, hogy a Skywalker saga utolsó fejezete 2019-ben a végéhez érkezik, összegyűjtöttük a Jedi erőnket és elindultunk a Lucafilmhez droidokat keresni. És itt van egy alig ismert érdekes tény is: Luke Skywalker Levi’s®-t viselt az eredeti trilógiában – fehér Levi’s®-t! Most rajtunk van a sor, hogy visszaadjuk a szívességet Vaderrel, a droidokkal, Chewie-val és Leiával”mondta Jonathan Cheung, a Levi’s® munkatársa.