Igenis érdemes odafigyelni Katie Holmes stílusára

2019. október 30.
A színésznőt talán nem tartanánk stílusikonnak, azonban a szomszéd lány imázsból hollywoodi street style királynővé nőtte ki magát.

A végtelenül bájos Lucie Boynton és az extravagáns Solange Knowles után íme egy újabb híresség, akinek szeretjük a megjelenéseit! Hogy miért kedveljük Katie Holmes stílusát? Egyszerű. Mert két lábbal a földön jár. Még ha földi halandó számára elérhetetlen dizájnerdarabokba is burkolózik, a stílusa közvetlen, higgadt, szó sincs arról, hogy túlzó vagy extrém darabokat választana. Mestere a tetőtől talpig egy színben játszó szetteknek és bebizonyítja, hogy egy-egy izgalmas részletben mekkora erő lakozhat: legyen az egy egyszerű, megkötős derékmegoldás egy királykék Gabriela Hearst nadrágkosztümön, vagy egy nyitott váll egy teveszínű kötött pulóveren. A kevesebb mindig több: öltözékének az éke inkább egy minőségi táska, mint egy harsány kiegészítő és előszeretettel bújik farmer-póló-sportcipő kombinációba. Az egyik kedvencünk a bohó, szivárványszínű kötött, maxi hosszúságú kardigán!

A ruhatárunk alapdarabjaira is kiváló leckét kapunk Katie Holmes-tól: egy elegáns, hegyesorrú magassarkú, egy skinny nadrág – lehetőleg bőr, vagy bőrhatású – és a klasszikus blézerek mindig mentsváraink lehetnek.

Kattints a galériára és inspirálódj Katie Holmes szettjeiből!

14 fotó megtekintése

fotó: Getty Images