Yara Shadidi legjobb szettjei

2019. július 29.
Legyen szó rojtos farmerről, minták kavalkádjáról, vagy akár avantgárd szabásokról - a fiatal színésznő szettjei felérnek egy styling mesterkurzussal.

Ő az a pusztán 19 éves színésznő, akinek az ajánlólevelét maga Michelle Obama írta a Harvardra, ő készíthetett interjút Hilary Clintonnal a Teen Vogue-nak, Oprah Winfrey pedig arra buzdítja, hogy induljon az elnökségért. A minnesotai születésű Yara Shadidi modell, színész és aktivista is: 2014-ben indult a karrierje a Black-ish sitcommal, főszerepet pedig idén kapott a The Sun Is Also a Starban. Ha valakinek a nevét érdemes megjegyezni a fiatal, amerikai színésznők generációjából, nem kérdés, hogy az Yaráé! Hat évesen indult be a karrierje gyerekmodellként, a mozivásznon pedig Eddie Murphy oldalán debütált a 2009-ben az Imagine Thatben – amiért már bezsebelte egy neves díj jelölését, a legjobb feltörekvő színésznő díját pedig a Black-ish hozta meg számára. Politikai aktivistaként is nagyon aktív, a fiatalok politikai szerepvállalására buzdít. Tevékenysége pedig Michelle Obama figyelmét is felkeltette – a korábbi first lady írt számára ajánlólevelet a Harvardra.

De vissza a divathoz! Yara Shadidi 2016-ban szerződött le egy modellügynökséggel, hogy platformot biztosíthasson a színesbőrű nők számára, 2018-ban pedig a Net-a-Porter az egyik legjobban öltöző nőnek választotta. Jelenleg a Chanel egyik nagykövete és a Bobbi Brown kozmetikai márka arca – az idei augusztusi Harpers’ Bazaar címlapján pedig retus nélkül pózol. Túl sokat amúgy sem szeret megmutatni magából, viszont annál érdekesebb szetteket választ a megjelenéseihez.

Kattints a galériára Yara Shadidi legjobb szettjeiért – megéri!

16 fotó megtekintése

fotó: Getty Images