Gigi Hadid tervezte a Reebok legújabb kollekcióját

2019. november 01.
Megérkeztek a Reebok Gigi Hadiddal közös második kollekciójának őszi-téli darabjai. Az új ruházati- és cipőkollekció stílusát a szupermodell természet iránti szeretete és kalandvágya inspirálta.

„A második kollekció megálmodásakor a természet motívumaiból, a fényekből, színekből inspirálódtunk és visszanyúltunk a klasszikus Reebok kollekciók színvilágához is. Egy olyan kollekciót szerettem volna tervezni, ami bárhol hordható” – mondta Gigi Hadid a Reebokkal közös munkáról.

3 fotó megtekintése

Kattints a galériára!

A 2014 óta kifutón tündöklő Gigi korábban díjugratóként és az iskolai röplabdacsapat kapitányaként is megmutatta tehetségét. A szupermodell kirobbanó energiája most a Reebok x Gigi Hadid Trail kollekció motívumaiban elevenedik meg.

Az őszi-téli kollekció darabjaiban új funkcióval, technológiai újításokkal és színvilággal térnek vissza a sportmárka ’90-es évekből ismert heritage motívumai. Az új ruhákon olyan stílusosan praktikus megoldások is megjelennek, mint a DMX 2k Zip cipő cipzáras fűzője, a co-ord tracksuitok, az átalakítható mellények vagy az egypántos melltartók. A kollekció darabjaiban a sivatagi khaki és égszínkék tónusok vegyülnek a fehérrel és a feketével.

Infó: reebok.com