Gigi Hadid lett a Michael Kors új arca

2019. szeptember 06. |

Michael Kors új Wonderlust Sublime kampánya egy messzi, idilli helyre repít el a nemzetközi szupermodell, Gigi Hadid közreműködésével.

Michael Kors jellegzetes világát a Wonderlust illat testesíti meg, melyben a kalandos utazás épp akkora hangsúlyt kap, mint maga az úti cél. Új kampányában a márka nem sokat kockáztatott, a világ egyik legfelkapottabb szupermodelljét, Gigi Hadidot szerepelteti, nem is akárhogyan.

Az álomszerű képsorok szerint Gigi dolga a Wonderlust Sublime parfüm (25 000 Ft) arcaként nem más volt, mint életre kelteni a Wonderlust életérzést, vagyis elmerülni a jóban. Jelen esetben a napfényes vízparton lazítani, pörögni, méghozzá egy gigantikus kiszerelésű parfümmel.


„A Michael Kors Michael Kors Wonderlust Sublime illat egy vakáció, üvegbe zárva.”- nyilatkozta Gigi. „Az illat egy kis luxus, ami elrepít téged bárhová. Imádom a virágos jegyeit és a sokoldalúságát, ami a tengerparti kikapcsolódáson keresztül egy esti baráti összejövetelig elkísér.”

A kampányt egyébként a brand nyilatkozata szerint a Michael Kors jet-set világa és Gigi Hadid kalandos személyisége ihlette. A forgatást Inez & Vinoodh vezényelte le, helyszíne a varázslatos Turks- és Caicos-szigetek voltak.


„Kíváncsi, spontán, vidám természetű… minden, amit egy útitársban keresel. Ő a tökéletes arca ennek az illatnak.” – indokolta pár szóban maga Michael Kors a kampányarc-választást.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok