Kemény Zsófi a Süel új kampányában

2019. november 07. |

Kemény Zsófi slammer, költő, író, aki nemcsak tehetséges, hanem rendkívül csinos is. A tehetség talán nem meglepő, hiszen édesapja Kemény István József Attila-díjas magyar író, költő, édesanyja Szirmay Ágnes írónő, ám a családi “örökség” mellett rengeteg munka is van eredményei mögött.

Kemény Zsófi egy másik, ritkán látott oldalát mutatta meg nekünk. A Ráday-kastély. barokk stílusú falai között lépdelt festmények között, egyedi ruhákban pompázva. Egy magyar tervező, Csillag Zsuzsi felkérésének tett eleget, ahol a tervező saját festményei alapján készült darabokat kapták lencsevégre a különleges helyszínen.

„Mikor Zsófi megkérdezte tőlem, hogy nem gond-e, hogy ő nem modell, azonnal tudtam, hogy jól választottam. Én pont ilyen ‘nem modellekkel’ szeretek dolgozni, akikben van valami spiritusz és kívül- belül különlegesek. Aztán meghallgattam a sztereotípiákat kifigurázó dalba szőtt versét és éreztem, hogy a legjobb választás a kollekció bemutatására, melynek minden darabja egy kísérlet az anyaggal, ahogy az ő alkotásai a szavakkal. Különböző felületekre és alapszínekre nyomtuk rá az Élet fája című festmény tükrözött grafikáját és a végeredmény egy igazán királynői minta és színvilág, telis tele pozitív energiákkal.”

A kedvenc italom, a kedvenc pia

a jó öreg sztereotí-pia.

Ugye nő vagyok, mert vezetni nem tudok,

Meg a felsővezetékben úgyis elbukok.

 

Vagy szép vagyok, vagy okos. Ezzel meg vagyok lőve,

de inkább okos lehetek, mert nem vagyok szőke.

Hosszú láb? Nem kígyó (az Éva-bűvölő),

ha azt mondom a nő is ember: férfigyűlölő.

 

Magas vagyok, biztos nehezen pasizom,

mivel mikor épp nem modellkedem,

hátrafele zsákolva kosarazok

ki mindenkit, aki nem kell nekem.

(Kemény Zsófia)

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Beyoncé szexibb, mint valaha Adidas

Beyoncé szexibb, mint valaha