Anna Daubner 2019. őszi-téli kollekció

2019. október 08.
A 2019-es őszi téli Anna Daubner kollekció összegyűjtötte a 70-es évek minden csillogását, mely nosztalgikus érzést kelt és vágyat ébreszt az egyik legragyogóbb időszak iránt.

Annát a kor kiemelkedő zenéi és szofisztikált formái inspirálták tervezés közben melyek modern újragondolással kerültek be a kollekcióba. Kedvenc soul énekesnője ihlette sziluetteit: Diana Ross “My old piano” című száma segítségével egy olyan érába szeretne elkalauzolni, mely különleges helyet foglal el a szívében.

Finom multi glitter kötött textilek, pink, arany és narancs metál szálas anyagok teszik igazán különlegessé a kollekciót, miközben igazi fényt fognak vinni a téli hétköznapokba. A már megszokott “Anna Daubner-es” formák mellett megjelennek olyan részletek, mint a selyem organza puffos ujj vagy a szezon printjével látványossá tett trapéznadrág.

Az idei szezon szlogenje is az énekesnőhöz vezethető vissza, az “I’m gonna win” felirat a nők kezébe erőt és magabiztosságot ad, hogy önmaguk lehessenek minden pillanatban. 

25 fotó megtekintése

A kollekció darabjaiért kattints a galériára!

A ruhadarabok megtekintgető és megvásárolható a MARGOT Store-ban és a webshopban.

Stáb: Fotó: Bodnár Zsófia, Haj: Kozma Norbert, Smink: Tegely Laura, Modell: Horváth Nóra, Őry Kinga, Balázs Luca