Lilla Sellei Bags 2019. őszi-téli kollekció

2019. szeptember 30.
Nem véletlenül várta nagyon a Lilla Sellei Bags márka a 2019/2020-es őszi-téli szezont, hiszen egy nagyon különleges gyűjteménnyel rukkolt ezúttal elő.

“Körülbelül nyár közepe óta dolgozunk serényen a 2019/2020-as őszi-téli gyűjteményen, amiben már egyedi, általunk megálmodott mintákkal megnyomott, softshell anyagból készült táskák találhatóak” – mesélte Lilla a tervező, akinek a minták digitális formába öntésében grafikus férje, Ungváry Róbert volt a segítségére.


A már jól bejáratott övtáskák, variálható hátik és közepes méretű táskák mind-mind színpompás mintákkal készültek el erre a szezonra, kicsit a 90-es éveket megidézve, amorf formákkal és pasztell színekkel dolgozva. Az ebben a szezonban bevezetett softshell anyag vízhatlanságában, tartásában és strapabírásában is előrelépés a korábbi anyagokhoz képest.


Emellett egy másik különlegességet is tartalmaz a kollekció. Akik követik a márkát, azok bizony tudják, a Lilla Sellei Bags darabok a hordozós anyukák és kismamák kedvencei közé tartoznak. Nem véletlen tehát, hogy idén a babahordozáshoz tervezett hurcikabátjairól ismert Lindi márkával és annak tervezőjével, Diósi Evelinnel alkotott kollaborációban Lilla. A Lindi márka kabátjaiban a táskák mintái köszönnek vissza, így a hurcimamik teljesen összehangolhatják a kabátjukkal a táskáikat.
“Nagyon élveztem a közös munkát, ennyire gördülékeny együttműködésben ritkán van részem. Lilla kreativitása, lelkesedése és inspiráló személyisége nagy hatással volt rám, így a színek, minták kiválasztásánál is tökéletes volt az összhang. Remélem, lesz lehetőségünk még együtt dolgozni” – mondta Evelin a közös munkáról.

3 fotó megtekintése

A kollekcióhoz ezúttal is készültek képek, a stúdióban megint a jól összeszokott csapat dolgozott együtt. Mint korábban, most is valódi, édesanyák a kampány főszereplői, és a hordozós kabátok miatt ezúttal egy alig 4 hónapos kislánnyal is bővült a klub. A 90’es éveket idéző mintákhoz egy fekete-fehér mintás zuhanyfüggöny is szolgáltatta a hátteret, így eshetett meg, hogy Engel Nóri, a stylist aranyköpését még biztosan sokáig emlegetni fogja a csapat: “ Ezt a cipőt a zuhanyfüggöny mintájához választottam!”

fotó: Hámori Zsófia,
 stylist: Engel Nóra, 
smink: Sipos-Lenkey Annamária, haj: Tábori Kyra
, modellek: Emese, Manka és Olívia