Ciara monokróm, karamellszínű szettjéből csak tanulni lehet

2019. november 13.
Meg mindig hódít a monokróm trend: ha egyszínű vagy egymáshoz közel álló árnyalatokat válogatunk össze az outfitünkhöz, a megjelenésünk rögtön sikkessé és divatossá válik – pont úgy, ahogyan Ciara esetében láthatjuk!

Ciara tudja, hogy kell kényelmesen, melegen mégis hihetetlenül stílusosan felöltözni! Az énekesnő a bőréhez és hajszínéhez csodásan passzoló karamell mellett tette le a voksát, mely a kabátján, nadrágján és blúzán is visszaköszön. A monokróm szett előnye, hogy szinte bármilyen ruhadarabot elegánssá tud varázsolni!

Az énekesnő szettjének egyik koronája a szuperbő és hosszú nadrág, melyről Victoria Beckham óta tudjuk, mennyire jól formálja az alakot és ami nagyon sikkes hatást kelt, ha egészen rálóg a cipőnkre és csak a cipő orra villan ki alóla. Mivel a nadrág bő, érdemes szűk felsőt választani hozzá vagy legalább betűrni a felső derekát, hogy ne eredményezzen extra optikai kilókat deréktájon.

Ha olyan hideg van, hogy már csak a pufikabát az egyetlen opciónk, mégis szeretnénk elegánsak maradni, akkor válasszunk púderes árnyalatot vagy fényesebb felületű darabot fekete vagy sötét betétekkel, mely luxushatást ad a legnagyobb paplankabátoknak is.

Fotó: Getty Images