Tökéletes nude ajkakat ígér Victoria Beckham sminkkollekciója

2019. október 17. |

Hosszú hónapok várakozása után a londoni divathéten mutatkozott be “akcióban”, vagyis a modellek arcán Victoria Beckham sminkszériája. Most egy közelebbi pillantást vethetünk magukra a termékekre is.

A London Fashion Week állandó fénypontja az utóbbi években az egykori Posh Spice, néhány szezon óta pedig már nemcsak a divathoz való kötődése, hanem a sminkszektorban való dobbantásnak hála is. Sminkkollekciója Smoky Eye Wardrobe néven debütált korábban, és természetesen a szemre fókuszált. Az első bevezetés után arról szóltak a hírek, hogy hamarosan saját márkás arcápolási sorozatnak, és bővülő sminkpalettának, így szájtermékeknek is örülhetünk. A következő fejezet úgy fest, már itt is van. Megérkezett ugyanis a Your Perfect Pout Lip Collection nevet viselő új kollekció, igaz szerény, két darabos felhozatalban.

A Beauty Lip Definer ajakceruzából és a Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint ajakfestékből álló új make-up kollekciójának célja nem kevesebb, mint a tökéletes, nude ajkak elérése bőrszíntől, vagy ajaktónustól függetlenül.

A Victoriabeckhambeauty.com oldalon 26 dollárért kapható szájceruzát hat árnyalatban kínálják, ezekl közül egy természetes és egy halvány rózsaszín tónus az, amelyet Victoria állítólag maga is használ. A 34 dollárba kerülő Beauty Bitten Lip Tint ugyanakkor csak egyféle árnyalatban kapható.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin