Tökéletes nude ajkakat ígér Victoria Beckham sminkkollekciója

2019. október 17.
Hosszú hónapok várakozása után a londoni divathéten mutatkozott be “akcióban”, vagyis a modellek arcán Victoria Beckham sminkszériája. Most egy közelebbi pillantást vethetünk magukra a termékekre is.

A London Fashion Week állandó fénypontja az utóbbi években az egykori Posh Spice, néhány szezon óta pedig már nemcsak a divathoz való kötődése, hanem a sminkszektorban való dobbantásnak hála is. Sminkkollekciója Smoky Eye Wardrobe néven debütált korábban, és természetesen a szemre fókuszált. Az első bevezetés után arról szóltak a hírek, hogy hamarosan saját márkás arcápolási sorozatnak, és bővülő sminkpalettának, így szájtermékeknek is örülhetünk. A következő fejezet úgy fest, már itt is van. Megérkezett ugyanis a Your Perfect Pout Lip Collection nevet viselő új kollekció, igaz szerény, két darabos felhozatalban.

A Beauty Lip Definer ajakceruzából és a Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint ajakfestékből álló új make-up kollekciójának célja nem kevesebb, mint a tökéletes, nude ajkak elérése bőrszíntől, vagy ajaktónustól függetlenül.

A Victoriabeckhambeauty.com oldalon 26 dollárért kapható szájceruzát hat árnyalatban kínálják, ezekl közül egy természetes és egy halvány rózsaszín tónus az, amelyet Victoria állítólag maga is használ. A 34 dollárba kerülő Beauty Bitten Lip Tint ugyanakkor csak egyféle árnyalatban kapható.