Ceruzaszoknya bomberdzsekivel? Kristen Bell elképesztően stílusosan viseli

2019. november 14.
Nem gondoltuk volna, hogy valaha azt fogjuk írni, hogy a bomberdzseki és a ceruzaszoknya működőképes párosítás, Kristen Bell együttese azonban meggyőzött minket. 

Kristen Bell stílusa az elegánstól a bohókásig széles skálán mozog. Ezúttal egy izgalmas, gyűrött anyagból készült együttesben promózta a Jégvarázs 2. részét, melynek ő is szinkronhangja lesz.

Kristen bátor szettválasztása telitalálat volt: a fekete-fehér ruhát a sötétbordó, passzos csizma, a hatalmas arany karikafülbevaló és a sárga üvegű napszemüveg teszik igazán teljessé. Mivel a színésznő nem húzta össze a dzsekijét, nem takarta el teljesen a ceruzaszoknya formálta alakját sem, a szoknya magasított dereka pedig szépen nyújtotta testalkatát. Ha kipróbálnánk a szettet és szélesebb a csípőnk, akkor rövidebb állású kabátot válasszunk hozzá, ha viszont szeretnénk az optikai tuning hatásával élni, akkor bátran felvehetünk hosszabb darabot is.

Ha tehetjük, szettben varrassuk vagy vásároljuk meg az elegáns ruháinkat, mert így már csak az anyag egysége is jól átgondolt, stílusos eredményt adhat ki! A passzos, magasított sarkú csizma pedig minden alkatra jó megoldás, hiszen optikailag formálja az alakot és nyújt minket.

Fotó: Getty Images