Egy markáns csizma három időjárásra

2019. október 21.
Eső, szél, napsütés: ősszel az outfitünknek számos időjárásra fel kell készülnie. Ez azonban nem azt jelenti, hogy sokféle ruhára van szükségünk!

Esős időben sem csüggedhet a divat iránti szerelmünk, csak a megfelelő darabokat kell kiválasztanunk, így zord időben is olyan variációkat viselhetünk, amelyek nemcsak praktikusak, de esztétikusak is. A hosszú, barna csizmához például párosítsunk passzos, igazán kék farmert – ennek a két színnek a párosa tökéletesen kielégíti a harmóniára éhes szemeinket.  Ehhez persze illeszthetünk egy szimpla felsőt is, de akár felturbózhatjuk a lookot tunikával, egyberuhával is, így erősítve a szett könnyed bohóságát. Ha úgy érezzük, ez még nem elég, koronázzuk meg a szettünket egy vicces, mutatós esernyővel!

Napsütéses időben is tökéletes társunk lehet egy univerzális hosszúszárú csizma. A napsugarak melegsége már nem olyan erős, így ha a kedvenc nyári, lenge ruhánkat még felvennénk ebben az évszakban, akkor vékony harisnyával, farmerdzsekivel és egyéb kiegészítőkkel tehetjük ezt meg. Ha feltámadna a szél is, akkor nincs más dolgunk, mint a hosszúszárú csizmához bővebb kabátokat, poncsókat párosítani. Valamint a kord és farmer anyagok is kihozzák legszebb csillogását egy szép bőr lábbeliből.

Csizma Vagabond Shoemakers 200 EUR, Farmer Pull&Bear 3995 Ft, Ruha Mohito 9995 Ft, Esernyő Blooms of London £35.00

Csizma Vagabond Shoemakers 200 EUR, Ruha Max&Co 65 700 Ft, Kabátka Zara 9995 Ft, Táska Guess 103 EUR

Csizma Vagabond Shoemakers 200 EUR, Kabát Max Mara 1 004 790 Ft, Farmer Levi’s/About you 42 990 Ft, Sapka Vecsei Millinery/Spark le monde 37 900 Ft