Styling mesterkurzus Susanna Lauval

2019. november 14.
Susanna Lau, vagyis Susie Buble egyike azoknak az influencereknek, akik valóban izgalmas és eredeti jelenségek a divatszakmában.

A 36 éves, hongkongi felmenőkkel rendelkező újságíró-blogger karrierje 2006-ban indult, amikor is elindította blogját, a Style Buble-t, ami néhány évvel később már látogatók tízezreit vonzotta naponta. Fel is mondott a DazedDigitalnél, hogy minden idejét az egyre népszerűbb blognak szentelhesse. A feltörekvő, fiatal tervezők egyik fő pártfogója természetesen szabadúszóként több helyen is publikál és tanácsadóként projektekben is részt vesz, 2018-tól pedig ideje nagy részében az Instagram-accountjára fókuszál.

A stílusára – amit ő egyszer „az élete csomagolópapírjaként” definiált – egyfajta mókás merészség jellemző, nem fél bátran kombinálni a legkülönbözőbb mintákat, színeket, vagy éppen textúrákat, és a szokatlan volumenektől, formáktól sem riad vissza. Stílusa tökéletes példa arra, hogy ne vegyük túl komolyan a divatot és hogy a több néha több! Hogy mit leshetünk el tőle? Keverjük bátran a különböző elemeket és tegyünk egy próbát egy feltűnő darabbal. Rétegezzünk nyugodtan! Nem feltétlenül a testhezálló daraboktól lesz stílusos a megjelenésünk, és legfőképpen: ne kövessünk senki mást és kísérletezzünk bátran!

Kattints a galériára és inspirálódj Susie szettjeiből!

11 fotó megtekintése

fotó: Getty Images