Menő selfie-ruhát alkotott a londoni művész

2020. január 04.
Míg a legtöbb ember beéri azzal, ha a közösségi média platformjain „szerepelhet”, mások művészi szintre emelik a selfie-t, és ruháikon is önmagukat viselik.

Legutóbbi koncertjén egy izgalmas ruhában lépett színpadra a londoni énekesnő, Shygirl, akinek masnis fűzőjét selfie-k díszítették. A barokk ruha a brit designer, Max Allen munkája, akinek patchwork-alkotásait FKA Twigs és Lafawndah is előszeretettel viseli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Allen (@maxallenbabes) által megosztott bejegyzés, Dec 5., 2019, időpont: 1:35 (PST időzóna szerint)

Shygirl ruhájára nemcsak számtalan különböző méretű selfie, de a tavaly megjelent Cruel Practise albumjának borítója is felkerült. A fotók finoman ugyan, de az analóg fotográfiák stílusára hajaznak, míg a szoknya úgy hat, mintha digitális vízfestékkel készült volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SHYGIRL (@0800shygirl) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2019, időpont: 12:13 (PST időzóna szerint)

„Allen kollázsszerű világa nagyon vonz. Munkái felérnek egy csodálatos káosszal, ehhez pedig csak kevesen értenek. Érdekes, ahogy a régi dolgokból valami újat hoz létre” – magyarázza az énekesnő, aki szerint Max Allen ruhatervező és szobrász egyszerre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Allen (@maxallenbabes) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2019, időpont: 1:27 (PDT időzóna szerint)

„Én építkezem. Hozzáadok, kipróbálok, összevágok dolgokat, és csak nagyon ritkán rajzolok. Tizenöt éve készítek ruhákat, imádom a történelmi öltözékeket, ráadásul évekig jelmeztervezőkét dolgoztam. A munkáimban ez is visszaköszön” – meséli a tervező.

Forrás: Vogue
Nyitókép: Getty Images