A Dior kifejlesztette a selfie-biztos alapozót

2014. szeptember 11.
Mivel a digitális média korában különösen fontos, hogy a Facebookot, Instagrammot és úgy alapjában az Internetet elárasztó fotókon tökéletesen mutassunk, a Dior kifejlesztette az első selfie-biztos alapozót.

A nők majdnem 70%-a úgy érzi bőre a fényképeken túl fakó, esetleg helyenként nem kívánatosan piros, vagy – a három dimenzió átka – előnytelen árnyékokkal borított. Épp ezért a tökéletes alapozótól leginkább azt várják el, hogy arcbőrük tökéletesen mutasson a selfieken és partifotókon. Szerencsére a sminklegenda Dior rátalált erre a piaci résre, és kifejlesztette az első selfie-biztos alapozót.

A legújabb szépségipari csoda, a Diorskin Star névre keresztelt, képességei alapján még a kutyámnál is intelligensebb alapozó úgy lett megtervezve, hogy a fény felhasználásával kiemelje járomcsontunkat és a szemünk környékét, ezzel egyidőben viszont elhalványítsa a ráncokat és a pirosságot a bőrön. Ilyen kvalitás mellett nem is meglepő, hogy az intelligens pigmentekkel ellátott smink kifejlesztéséhez két hosszú évre volt szükségük a tudósoknak. És ezek az intelligens pigmentek felelősek azért, hogy az arcunkon a matt és fényes területek eloszlása olyan legyen, ahogy az a selfiezés nagykönyvében is meg van írva.

A Dior leírása azt ígéri, hogy az új alapozóval egy csapásra fotógénebbek lehetünk anélkül, hogy órák hosszát kellene a tükör előtt töltenünk. Hogy mindezt bebizonyítsák, a Diorskin Start egy fotóstudióban tesztelték vakuk kereszttüzében, és a márka szerint ott is derekasan állta a próbát. Carlos Ferraz professzionális sminkmester is egyetért abban, hogy a digitális média korában sokak számára épp oly fontos, hogy a fotókon is tökéletesen mutasson, mint a valódi életben való megjelenése. „A Diorskin Star megfelelő fedést biztosít, ugyanakkor ragyogó, hamvas és egészséges bőrfelszínt varázsol – egy tökéletesen fotogén alapozó!” – nyilatkozta Ferraz.

Az alapozó arca, Natalie Portman tökéletes választás, ha a gyönyörű bőrt kell bemutatni és ha valóban az övéhez hasonló, ragyogó bőr lesz a végeredmény, akkor a Diorskin Star tényleg megéri mind a 32 fontot, amit elkérnek érne.