3 szabásvonal a karcsúbb sziluettért

2020. január 21.
Három szabásvonal, melyek segítségével elbújtathatjuk az előnytelen részeinket, de kiemelhetjük az előnyösöket: jöjjenek a fodros, aszimmetrikus és átlapolós kedvenceink!

Az aszimmetrikus darabok szuperek, ha az optikai csalás a cél. Egy ferdén vágott nyakrésszel ellátott blúz remek választás annak, aki megmutatná kecses vállát, viszont karját nem hagyná szabadon. Ugyanez érvényes az egyik oldalon hosszabbra hagyott felsők esetében, hiszen nem egy egyenes vonallal elvágva emeli ki a combunkat, hanem sejtelmesen fedi fel a idomainkat.

Jótékony szabású lehet még az átlapolós ruha is, mely nem csupán a dekoltázst emeli ki finoman, hanem a derékvonalat is megőrzi, kecses sziluettet teremtve a téglalap típusú testtel rendelkezőknek is, valamint a plusz anyag segítségével a has is kissé takarásba kerülhet. Ügyeljünk azért arra, hogy ezek a darabok inkább lenge anyagokból készüljenek ha a célunk a pocak eltakarása, hiszen több anyag felhalmozása akár ronthat is a helyzeten.

A fodrok zabolátlansága szintén trükkös viselet lehet: például kisebb mellel rendelkezőknek remek választás egy dekoltázsnál díszített fodros felső – ez a fehérneműk és a fürdőruhák esetében úgyszintén igaz. Ha viszont a takarás a célunk, akkor mindenképpen egy peplum darabra essen a választásunk, hiszen a deréknál húzott rész és az alatta kiszélesedő hullámok ügyesen lecsalhatnak pár kilót rólunk. 

Aszimmetrikus felső Zara 4995 Ft, Nadrág Pull&Bear 6995 Ft, Cipő H&M 17 995 Ft, Fülbevaló Reserved 1495 Ft

Ruha H&M 12 995 Ft, Csizma Paralléle 514 €, Öv Max&Co 20 020 Ft, Sapka Reserved 1995 Ft

Felső Alexander Mcqueen/Mytheresa € 680, Nadrág Zara 13 995 Ft, Cipő Prettylittlething £22.00, Hajpánt Stradivarius 2595 Ft