3 outfit 3 karakteres frizurához

2020. január 17.
Ha kifogyunk az inspirációs forrásokból, akkor már csak egy valami maradt: vegyük figyelembe az adottságainkat, apróbb hibáinkat, előnyeinket. Például a hajunkat!

Akár göndör fürtökkel, egyenes tincsekkel vagy rövid loknikkal rendelkezünk, érdemes a hajkoronánkhoz illeszteni a szettünket! Hosszú hajjal rendelkezőknek természetesen nem lehet akadály bármelyik verziót produkálni, ugyanis könnyedén csinálhatunk hosszú tincseink megzabolázásával rövid hajkoronát vagy hajsütő segítségével tengerparti hullámokat. Ha leengedve viseljük, akkor remekül állhatnak az egyszerű, de nagyszerű ruhadarabok, hiszen a hajunk már maga egy kiegészítő, melynek ragyogását és főszerepét nem elrejteni, hanem kiemelni érdemes.

A göndör haj mindig rejt némi bohóságot, így nyugodtan rátehetünk még egy lapáttal színes holmikkal, különleges szabásokkal, anyagokkal. Ha az egyszerű ruhák szerelmesei vagyunk, akkor nyugodtan játszhatunk a kiegészítők színeivel és egyediségével, így fokozva a bohóságot, amelyet a rakoncátlan hajunk képvisel.

A rövid hajúak azonosulhatnak csak igazán a klasszikus szabásokkal, mintákkal! A drámai hatást egyetlen garbó vagy karakteres napszemüveg is kiválthatja: a régmúlt idők trendjeivel játszadozva igazi egyéniségekké válhatunk, persze az csak rajtunk áll, hogy szigorúra vagy mókásra vesszük-e a figurát. Egy biztos, nehezen lőhetünk mellé egy karakteres rövid frizura birtokosaként!

Ruha Max&Co 102 480 Ft, Csizma  Reserved 5995 Ft, Táska GUCCI/Mytheresa 980 €, Sapka Lisa Says Gah 0.27 €

Overál TIBI/Mytheresa  825 €, Fülbevaló Stradivarius 1995 Ft, Cipő Balenciaga/Farfetch 770 €, Napszemüveg Le Specs/Spark lemonde 24 990 Ft

Ruha Christopher Kane/Mytheresa 1,253 €, Csizma Prettylittlething £31.00, Öv Zara 6995 Ft, Napszemüveg Le Specs/Spark le monde 21 990 Ft

Grafika: Pinterest