Szatén, flitter és bársony: az idei karácsony sztárjai

2019. december 16.
Az ünnepek állandó résztvevője a csillogás, akár lakberendezésről, akár divatról van szó. Különböző anyagokat hívhatunk segítségül, ha nem csupán a lelkünket, hanem a testünket is emelkedett fénybe burkolnánk.

Most, hogy a meleg évszakokban újra felbukkantak a különböző textúrák, bátran elővehetjük őket a hidegebb időben is. Ilyen például a nyáron slágerként futó szatén. Elsőre azt gondolhatjuk, hogy ez a leheletnyi anyag csak az őrültek választása lehet egy kemény zimankó idején, de hála a réteges öltözködésnek, a csavaros kombinálásnak már télen is választhatjuk ezeket a darabokat. Vehetünk alá meleg garbót, basic felsőt, de kardigánnal is fedhetjük. Természetesen a vastagabb harisnyák is lehetővé teszik viselésüket, de nadrágokkal, farmerokkal kombinálva szintén újabb kapuk nyílhatnak ki a hordhatóság szempontjából.

6 fotó megtekintése

Az ősz kedvencéről, a bársonyról is ejtenénk pár szót: vastagabb az anyaga, de a fények játéka a szöveten ugyanúgy, mint fényes társainál, izgalmas ízt ad az öltözékünknek. Természetesen választhathatjuk az ünnepeket idéző színárnyalatokat, mint arany, bordó, királykék, fenyőzöld.

6 fotó megtekintése

A fényes textúrák királynője, a flitter pedig lemoshatatlan a színről bármilyen évet, bármilyen évszakot írunk. Attól függetlenül, hogy magát a flittert bizonyos eseményekhez, ünnepekhez kötjük, nyugodtan viselhetjük egy sima hétköznapon is. Ebben az esetben igyekezzünk basic, egyszerű darabokkal vegyíteni, hogy oldjuk az elegáns stílust és nappali szetté varázsoljuk az összeállítást. 

6 fotó megtekintése