Itt az ideje a vastagabb nadrágoknak!

2019. november 25.
Top ötös gyűjtésünk azoknak az embereknek szól, akik megakadnak az őszi-téli nadrág választása közben és nem jutnak tovább a vastag farmernél.

Az őszi-téli időszakban már nemcsak az esztétika, de a praktikum is fontos a nadrágok szempontjából. Különösen a lányok esetében lényeges, hogy ne csak szép, de kellőképpen vastag is legyen a nadrágunk, így megvédhet minket a gyakori felfázástól is.

A bőr és a műbőr kiadások szinte második bőrként funkcionálnak, míg a gyapjúkeverék anyagok nem csupán pulóverként szolgálhatnak minket, hanem lábunkra húzva is harcolhatunk velük a csípős hideg ellen. Ezek kombinálása csak rajtunk áll: elegáns vagy sportosabb szettben is remekül megállják a helyüket.

Mindemellett a cargonadrágok is bármilyen gardróbba könnyedén illeszkednek. Bizony, léteznek vastag anyagú palazzók is, melyek csizmával kombinálva, bundával viselve lesznek igazán sikkesek. Ha pedig edzőcipővel viselnénk, akkor egész egyszerűen egy vastag zoknival kell párosítanunk az underground hatás kedvéért. Abban az esetben, ha nem távolodnánk el a farmertől, érdemes színes farmert választanunk, hiszen ezekkel könnyedén felrázhatjuk a ruhatárunkat és a legegyszerűbb outfitjeinket is.

Kötött nadrág Reserved 5995 Ft

Műbőr nadrág Zara 13 995 Ft

Gyapjúkeverék nadrág H&M 29 995 Ft

Palazzo nadrág Mohito 6995 Ft

Színes farmernadrág MaxCo. 55 350 Ft