Uniszex és egyméretű fehérneműk – a jövő trendje

2020. február 09.
A sloggitól megszokhattuk, hogy a kreativitás és a kényelem elsőrendű szempont. A márka most a jövőt bemutató új szériával jött ki, az uniszex GO Allrounddal.

Létezik olyan fehérnemű, ami minden méretre jó XS-től L-ig? Igen, a sloggi megalkotta… A Go Allround sorozat a 2020 tavasz-nyári kollekció alapdarabjaként mutatták be az uniszex GO Allroundot, a márka modern, basic vonalát, amit a nők és férfiak egyaránt viselhetnek.


A Go Allround fehérneműk egy teljesen új oldaláról közelítik meg a kényelem fogalmát, ugyanis a sloggi tervezői továbbra is a határokat feszegetve alkották meg a szabadság igazi érzését, amit egy új, letisztult, minimalista stílusban jelenítenek meg. A Go Allround 360°-os rugalmasságot nyújt mindenki számára, így egy méretben készülnek csak. Igen, az innovatív, rendkívül rugalmas anyag és varrás lehetővé teszi, hogy minden méreten és formán tökéletesen álljon. Nők esetében az XS-es mérettől egészen az L-es méretig, a férfiaknál az S-es mérettől indulva az XL-ig bezárólag.


A kényelem tökéletes újragondolása a magas minőségű MicroModal és Jacquard anyagok megfelelő keverékéből született, így a flexibilitás mellett egy nagyon könnyed és puha érzést kapunk, amire mindannyian vágyunk, ha fehérneműválasztásra kerül a sor.

A friss, fiatalos kialakítás tökéletes kényelmet ígér és a 2020-as évre jellemző naturális színek teljes választékában. A női Go Allround fehérneműk a már jólismert fekete és fehér színek mellett elérhetőek púder rózsaszín, padlizsán lila és testszínben is. A férfiak pedig a fehér, a grafit és az olíva zöld színek közül találhatják meg a számukra tökéleteset.