Így komponálhatjuk bele a szettünkbe a melltartót is

2019. július 12.
Milyen a tökéletes nyári fehérnemű? Amelyik ha elő is bújik a vékonyka nyári ruháink alól, akkor sem rontja el a szettünket!

Mindenki találkozott már olyan elképesztő darabbal, aminek csak annyi hibája volt, hogy túl sokat mutatott meg keblünkből, sokszor csúszott el, ezzel korlátozva az események, helyszínek számát, ahova biztonságosan viselhetnénk.

Tökéletes megoldás erre egy nem kihívó, de villantható melltartó vagy top. Atlétákat, trikókat válthatunk fel ezekkel a csinos darabokkal, mivel ezek vékonyak, kicsik, így nem kell aggódnunk, hogy az alsó réteg plusz kilókat varázsol ránk optikailag vagy a nyári melegben még egy réteget el kell viselnünk.

De akár direkt is komponálhatunk fehérneművillantós, mégis visszafogott szetteket! Hiszen nem az a célunk, hogy minél kihívóbb szettet gyártsunk, hanem hogy ezekkel a lehelletnyi, éppenhogy felbukkanó részletekkel finomabbá és különlegesebbé varázsoljuk az egyébként unalmas összeállításokat. Érdemes olyan darabokra vadászni, melyek izgalmas anyagokkal, formákkal tűzdeltek, hogy már csak annyi dolgunk legyen, hogy egy fehér pamut póló takarásában villantsuk meg ezeket a romantikus apróságokat.

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest