Érzéki és kényelemes szettekkel jelentkezik a Max Mara

2020. április 02.
A Max Mara az elkövetkező szezonban sem okoz csalódást: kényelmes, nőies és izgalmas összeállításokkal gondoskodik arról, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Weekend Max Mara Collection

A Weekend Max Mara a Max Mara csoport lifestyle vonala, ami már 1984 óta öltöztet minket kényelmes, szabadidős szettekbe. A márka az idei tavaszi–nyári szezonra egy tízdarabos összeállítással érkezett, amit az Oscar-díjas olasz jelmeztervező, Gabriella Pescucci neve fémjelez, a kollekció arca pedig Elettra Widemann Rossellini modell lett.

Kattints a képre a galériáért!

6 fotó megtekintése

Max Mara Summer Breeze

A Summer Breeze kollekciót a kerámiák és az olyan különleges fűszerek színei ihlették, mint a paprika, a cshili vagy a curry, hogy finom selyem és pamut alapanyagokon keresztül simogassanak.

Kattints a képre a galériáért!

9 fotó megtekintése

Max Mara Leisure Collection

A márka Leisure, vagyis szabadidős kollekciója olyan szettekkel jelentkezik, amelyek a kényelem, a jóllét, az érzékiség és a sportosság minimalista lenyomatai. A kollekcióban helyet kap a nőiesség, az elegancia és a funkcionalitás; a szettek alapanyagai pedig a szatén, a selyem, a viszkóz, a pamut, a taft és a dzsörzé.

Kattints a képre a galériáért!

12 fotó megtekintése

Max Mara Beach Wear

Kattints a képre a galériáért!

11 fotó megtekintése

Fotók: Max Mara

Ezt már olvastad?