Nosztalgia és nyári újdonságok sora a Nike-tól

2020. április 26.
A Nike gardróbjában idén nyáron az Air modellek kapják a főszerepet, na meg a nosztalgikus, feltűnő színek. Emellett, vagyis a klasszikus darabok felfrissített változatai mellett újdonságokból sem lesz hiány. A vagányabbak akár egy Nike szandálban is élvezhetik majd a nyarat, vagy kedvük és kedvenc színeik szerint szaggathatják egyedivé az új sneakereiket.

Nike Air Cross Trainer 3 Low
Még mielőtt az „athleisure” és „dad shoes” kifejezések a mindennapi öltözködés meghatározó részeivé váltak volna, a ’80-as évek fitneszőrülete alatt megszületett a Nike Cross Trainer. A korábbi modellekhez hasonlóan a 2020-as cipő felsőrészének visszafogottságát a középtalp és nyelv hangsúlyos színe dobja fel.

 

Nike szandál – Nike Air Max Koko
Az Air Max légbetétek jellegzetes formáját és kényelmét egy igazi vagány női szandálban ötvözte a Nike, hogy a 2020-as nyár egy igazán funky, high-tech élménnyé válhasson viselőinek.

Feltűnő, unisex pólók – NSW Tee Collection
A nyári forróságot vagány grafikai mintákkal hűsíti a Nike új felsőkollekciója. A kifejezetten utcai viselésre szánt unisex pólók pszichedelikus, friss és feltűnő mintái a nyár kötelező darabjai lesznek.

Felfrissült külsővel érkezik a Nike Windrunner
Modern külsővel tér vissza az időtlen dizájnja és jellegzetes stílusa miatt már közel öt évtizede népszerűségnek örvendő Nike Windrunner.

Ütős nyári színekben pompáznak az Air Max modellek – Vibrant Pack
A Vibrant Pack nyári felsőrésszel és ütős színállásokkal dobja fel a legnépszerűbb Air Max darabokat, többek között a Nike Air Max 200, Nike Air Max 270 React, Nike Air Max Tailwind IV, Nike MX-720-818 és a Nike Air Max 720 modelljeit.

Dönts te a színekről – egyedi Air Force 1 LX és Air Max 98 LX
A legújabb női Nike Air Force 1 LX és Air Max 98 LX fehér felső rétege alatt megannyi vibráló szín rejtőzik. A viselője maga döntheti el, hogy a cipő melyik részén, mennyire fedi fel ezeket.

Kívül-belül 2000-es évek – Nike Alphina 5000
Az új Nike Alphina 5000 kialakítása és dizájnja a 2000-es évekbe repít vissza, miközben új értelmezést ad a chunky sportcipők nosztalgiájának.

A ’90-es évek klasszikus futócipőit idézik vissza a legújabb Air Max Verona színállások
A Nike tervezői az év elején debütált Nike Air Max Verona legújabb színállásaihoz a ’90-es évek klasszikus futócipőinek merész és élénk színeiből merítettek inspirációt – többek között az eredeti Nike Air Veronából is, amely az első kifejezetten nőknek tervezett Air Max cipő volt.

Olvass tovább!