Feminin és bátor a Tiffany új kollekciója

2020. május 07.
Gyönyörű ékszerkollekciót dobott piacra a sztárok kedvenc ékszermárkája, a Tiffany. Egyszerre gondoltak a vörös szőnyegre és a szürke hétköznapokra.

Első parfümduója után legújabb, T1 kollekciójából adott egy kis ízelítőt a Tiffany & Co., amikor Charlize Theron felvonult a BAFTA vörös szőnyegén: feltűnő fukszia ruhájáról hamar a nyakláncára terelődött a figyelem. A gyémántokkal díszített, 18 karátos rózsaarany nyakék a Tiffany T1 kollekciójának egyik legfelkapottabb darabja, amihez természetesen gyűrű, karperec és fülbevaló is készült. Az ékszerek a rózsaarany mellett sárga- és fehérarany kivitelben is kaphatók.

Bafta Charlize Theron

Bafta Charlize Theron

A formatervezés Reed Krakoff, a márka művészeti vezetőjének filozófiáját tükrözi, aki vallja, hogy a hétköznapi stílust kell luxussal fűszerezni. Így lehetséges, hogy egy ékszer igazán sokoldalúvá váljon, azt ne csak kivételes alkalmakkor viselhessük. A Tiffany új, egyszerre bátor és elegáns kollekciója pont ezt teszi lehetővé: a csillogó nemesfém remek éke lehet a mindennapoknak.

tiffany T1 kollekció

tiffany t1 kollekció

Forrás: fashionmagazine.com
Fotó: Getty Images, Tiffany

Ezt már olvastad?