Kijött első illatpárjával a Tiffany&Co.

2019. november 06.
Belehúzott illat téren a sztárok egyik kedvencének számító, az időtlen dizájnt és a mély emberi kapcsolatokat ünneplő ékszermárkája. A Tiffany & Co. bemutatja története első parfümduóját – férfiaknak és nőknek.

Halle Berry, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, és Kate Hudson – csak néhány hollywoodi híresség, aki a világ több mint 130 éve vezető ékszerházát a kedvenceként jegyzi. A Tiffany & Co.-ra ma már nemcsak az ékszerei, az illatai miatt is érdemes figyelni, amellyel a márka pár éve új fejezetet nyitott a történetében.


Ebben az új fejezetben értek most egy újabb fordulóponthoz, épp időben a karácsonyi húzószezon előtt. Egy olyan illat-kettőssel jöttek ki, amellyel hűek maradnak a Tiffany & Co. gyökereihez, vagyis a fókuszban továbbra is a szeretet, az elkötelezettség és persze az ajándékozás csodája áll.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tiffany & Co. (@tiffanyandco) által megosztott bejegyzés, Okt 2., 2019, időpont: 9:46 (PDT időzóna szerint)

A Tiffany első illatpárja, a Tiffany & Love for Her és for Him illatok többféle kiszerelésben elérhetőek (Tiffany & LOVE for Her 50 ml, 31 590 Ft, Tiffany & LOVE for Him 50 ml, 21 590 Ft).

A két illatújdonság esetében minden a szerelem megnyilvánulásairól szól. Ami pedig a fő illatjegyeket illeti, mindkét illat kiemelt összetevője a kék lombú óriásfenyő: ez az energikus fás jegy határozza meg a két illatot és köti össze őket. A Tiffany & Love for Her modern virágos-fás illat, a Tiffany & Love for Him citrusos, aromás illat fás alappal.


Az elegáns üvegek természetesen speciális Tiffany üvegből készültek. A henger alakú illatüvegek a Tiffany Blue® színét sejtető, eltérő árnyalatokban pompáznak.