A Szajnán tartotta haute couture show-ját a 75 éves Balmain

2020. július 07.
Virtuális divatbemutató helyett Párizs szívéből jelentkezett a Balmain, a Szajnán prezentálta legújabb Haute Couture kollekcióját. Mutatjuk!

„Azt hiszem, az idei tavasz mindenki számára egy sötét emlék marad, amely furcsa és új félelmeket szült, és kényszerű izolációba taszított bennünket. A korlátozások világossá tették számunkra, hogy mennyi mindent magától értetődőnek vettünk. Egymástól elszakítva hirtelen rájöttünk, mennyire fontos, hogy együtt lehessünk” – írta sajtóközleményében Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója, aki egy különleges ötlettel állt elő, hogy bemutassa legújabb kollekcióját; július 5-én, vasárnap a Szajnán, egy teherhajó fedélzetén prezentálta legújabb alkotásait. A hajóra ugyan nem tehette be lábát néző, de a partról bárki megnézhette az eseményt.

Maga a show a divatház 75. jubileumával esett egybe, emiatt pedig jó pár régebbi, de ikonikus Balmain Couture alkotást is bemutattak a korábbi kreatív igazgatóktól, Erik Mortensentől és Oscar de la Rentától, illetve a márka alapítójától, Pierre Balmaintől.

Kattints a fotóra és nézz bele a galériába!

11 fotó megtekintése

Forrás: Vogue
Fotók: Getty Images

Ezt már olvastad?