Bemutatta lélegzetelállító haute couture kollekcióját Giambattista Valli

2020. július 09. |

A Dior és a Dolce & Gabbana után Giambattista Valli is digitális formában mutatta be őszi haute couture kollekcióját – amitől a lélegzetünk is elállt.

A párizsi haute couture divathét egyik fénypontja a H&M-mel is együttműködő Giambattista Valli kollekciója volt, aminek főszereplője Joan Smalls szupermodell és a téli Párizs lett. A legújabb alkotások ezúttal is magukon viselik a tervező kézjegyét: hatalmas masnik, a padlót súroló, többrétegű szoknyák, a tüll és a jellegzetes színek kápráztatják el a nézőt. A tervezőt a párizsi kávézók üres kávécsészéin hagyott piros rúzsfoltok, a minden nő ruhatárában fellelhető kis fekete, a zabolátlan vadrózsa rózsaszínje, és az elefántcsont egyedi tónusa ihlette. A 12 perces videóban a szupermodell 18 darab alkotást mutat meg úgy, hogy a néző tekintetét szabályosan megigézik a lassú és lélegzetelállítóan szép képkockák. A kollekcióban helyet kapnak a maszkok is, amik emlékeztetnek és mintegy visszazökkentenek a realitásba.

Az alábbi videóban megnézheted Giambattista Valli haute couture kollekcióját!

Forrás: Popsugar

Ezt már olvastad?

Nézd meg a Dior és a Dolce & Gabbana digitális bemutatóit!

Nézd meg a Dior és a Dolce & Gabbana digitális bemutatóit!

Párizsban most zajlik az őszi haute couture divathét – igaz, a koronavírus miatt nem a megszokott formában. Az élő divatbemutatókat törölték, cserébe most már tényleg bárki „beülhet az első sorba”, azokat ugyanis digitális formában sugározzák.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat