A fotósorozat, ahol a spanyol és a magyar kortárs divat összetalálkozik

2020. július 11.
Kaposi Judit tervező és Melissa Salaberry fotós koncepciója az volt, hogy jöjjön létre egy olyan divatanyag, amiben ötvöződnek a hazai és a spanyol tervezők által megálmodott darabok.

A divatanyag a karantént megelőzően, Barcelona egy eldugott kertjében, a Teatre Grec, azaz a Görög Színház kertjében készült. Ez ihlette a címet, a La noia del teatre-t, amely annyit tesz: a lány a színházban.

Az editorialban helyet kaptak a #jkaposistyle márka legújabb bemutatódarabjai is, amit azoknak a menyasszonyoknak szánnak, akik szeretik az igazán különleges kreációkat. A fotósorozatban szereplő ruhák választásánál nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy megjelenjen a hamisítatlan spanyol életérzés, amit a csipkékkel, hangsúlyos ujjmegoldásokkal és fodrokkal érzékeltettek, és amikhez tökéletesen illettek az elmaradhatatlan egyedi, kézzel készített spanyol kalapok, az El Zorro Hats darabjai is.

A további kiegészítők terén légies könnyedségre törekedtek, és szintén mind a magyar Amarnam Accessories, mind spanyol Meberr tervezői darabok megjelentek. A smink finom barackos árnyalatai, üdesége és különleges megoldásai tették teljessé a fotósorozatot.

Utólag, a járvány miatt szimbolikus töltetet kapott Sofa, a gyönyörű modell, aki a színházban egyedül áll a képeken, és vár arra, hogy újrainduljon az élet az egyik legcsodálatosabb, nyüzsgő nagyvárosban.

25 fotó megtekintése

Stylist & koncepció: Kaposi Judit
Fotó: Melissa Salaberry
Smink: Anastasiia Babii
Modell: Sofa Zonova @ Sight Management
Kalap: El Zorro Hats
Kiegészítők: Meberr Studio
Korona: Amarnam Accessories
Esküvői ruha: #jkaposistyle