Álomkollekcióval jelentkezett Carolina Herrera

2020. július 29. |

A New York-i divatház 2020-21-es kollekciója lélegzetelállító: nem sok, nem túlzó, pont olyan, amiben egy nő úgy igazán szabadnak érezheti magát.

„Az elmúlt négy hónapban a családunk menedékét élveztük, és talán megtanultuk értékelni azokat az apró dolgokat, amikről a nagy elfoglaltságunkban tudomást sem vettünk – és talán megtanultunk lassabb ütemben élni” – írta Wes Gordon, a Carolina Herrera New York kreatív igazgatója 2020-21-es kollekciója bemutatása apropóján.

Az új kollekció a tervező különleges terveinek megvalósulása, amelyeket az utóbbi hónapokban a saját nappalijában rajzolt és álmodott meg. Ahogy a karantén ideje alatt mindenki más, úgy a divatház csapata is videohívásokkal tartotta a kapcsolatot, tervezte a kollekciót, válogatta az anyagokat – és alig várta, hogy a fokozatos feloldással életre keljenek a tervek. Ahogy Wes Gordon fogalmaz, a világ egy meglehetősen komoly hely, a divat az, aminek lehetővé kell tennie azt, hogy örömöt érezzünk. „Olyan darabok ezek, amelyekben a nő tovább élheti az életét – miközben képzelete és álmai szabadon szárnyalhatnak.”

Kattints a fotóra, és nézd meg a kollekciót!

Fotók: Carolina Herrera New York

Ezt már olvastad?

Nézd meg a Dior és a Dolce & Gabbana digitális bemutatóit!

Nézd meg a Dior és a Dolce & Gabbana digitális bemutatóit!

Párizsban most zajlik az őszi haute couture divathét – igaz, a koronavírus miatt nem a megszokott formában. Az élő divatbemutatókat törölték, cserébe most már tényleg bárki „beülhet az első sorba”, azokat ugyanis digitális formában sugározzák.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat