Dua Lipa izgalmas Chanel karanténszettben pózol

2020. augusztus 12.
A fiatal énekesnő a Chanel legutóbbi kollekciójából választotta ki szuperkényelmes nyári szettjét.

Dua Lipa egy percig nem unatkozott a karantén alatt: miután márciusban megjelentette Future Nostalgia albumát, máris egy remixalbumon kezdett el dolgozni, amin többek között Madonna és Gwen Stefani jól ismert dalait dolgozta fel, és ha hinni lehet a pletykáknak, jelenleg Miley Cyrusszal vonult stúdióba. Mindezek mellett arra is jut ideje, hogy a szettjeit gondosan megtervezze – legyen szó egy feltűnő Versace biciklis nadrágról, vagy épp egy felhasított kardigánról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2020, időpont: 7:28 (PDT időzóna szerint)

Mindegy, hogy az énekesnő a színpadon, vagy épp karanténban van, biztosak lehetünk benne, hogy nem vesz fel bármit. Legutóbbi Instagram-posztjában például egy tündéri kétrészes Chanel szettben pózolt, ami a francia divatház klasszikus tweedblézer szabásmintájára hajaz. A ’60-as éveket idéző szett a Chanel 2020-as pre-fall kollekciójából való, amit a meleg nyári estékre álmodott meg a divatház tervezője.
Aki esetleg kíváncsi, hogy „ki” a cuki kutyus a képen, annak eláruljuk, hogy az énekesnő nemrég örökbe fogadott menhelyi kutyusáról, Dexterről van szó.

Forrás: Instagram
Nyitókép: Getty Images

Ezt már olvastad?