Kijött Dua Lipa parádés új klipje

2020. február 16. |

Ha létezne slágergyár, akkor egészen biztos, hogy Dua Lipa lenne az elnöke. Az énekesnő most újabb potenciális slágerrel jött, ki, amelynek címe, Physical.

Megjelent a brit fiatal tehetség legújabb dala, a Physical. Az április 3-án megjelenő Future Nostalgia albumáról már két tracket is bemutatott, amelyek azonnal elnyerték a közönség tetszését. A lemez címadó dala, a Future Nostalgia és a Don’t Start Now is előkelő helyeket foglal el még mindig a lejátszási listákon.

Most újabb rádiós topsláger érkezett. A Physical nemcsak azért potenciális megahit, mert dallamos és fülbemászó, de ráadásul az épp nagyon divatos ’80-as évek hangzásvilágát is idézi, ahogy az a ruhadarab is, amelyet nemrég ő hozott vissza a divatba. A dalhoz egy látványos és színes klip is készült, amiben Dua igazi bombázó.

Ezt az újdonságot hallva még izgatottabban várjuk a kétszeres Grammy-díjas sztár legújabb albumát, de addig is melegítsünk a legújabb trackkel.

Ezt már olvastad?

Dua Lipa, ahogyan még nem láttad!

Dua Lipa, ahogyan még nem láttad!

Az énekesnő az YSL Beauté új illat nagykövete lett. Szerintünk nagyon karakteres és izgalmas választás a márka részéről. Mutatjuk az első kampányképeket!

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában európai hidak

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában

Mundruczó Kornél filmje díjat nyert Velencében díj

Mundruczó Kornél filmje díjat nyert Velencében

Már megnyílt a Magyar Sajtófotó Kiállítás a Capa Központban Capa központ

Már megnyílt a Magyar Sajtófotó Kiállítás a Capa Központban