Összeállt a Birkenstock a Valentinóval

2020. szeptember 01. |

Már második alkalommal dolgozik együtt a két neves márka, hogy vagány mintákkal és színekkel álmodják újra a világ egyik legkényelmesebb lábbelijét.

A Birkenstock és a Valentino divatház először 2019 januárjában „adta össze tudását”, a német papucsok pedig még Párizs kifutóit is meghódították – karantén idején pedig újra az első számú kedvenc lett. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy a két brand úgy határozott, megismétlik a sikeres együttműködést. A Valentino kreatív igazgatója, Pierpaolo Piccioli az Arizona gyógypapucsot gondolta újra – ezúttal terepmintával és természetesen VLTN-logóval.

A kétcsatos, unisex lábbeli szeptember 3-tól három színkombinációban, zöld, sárga és szürke változatban kapható, amihez természetesen megfelelő színű csat és bőrtalp is jár. A papucsok limitált szériában készülnek.

Kattints a fotóra a glériáért!

Forrás: Vogue

Olvasd el ezt is!

Így lehet a talpunk olyan puha, mint egy babáé

Így lehet a talpunk olyan puha, mint egy babáé

Amit eddig a zárt cipők jótékonyan elfedtek, nyáron többé nem takarja semmi, és nem érted, hogy az érdeklődő szemek mit vizslatnak a lábadon… Ilyenkor persze megfogadod, hogy megveszed a legdrágább lábápolási szereket, pedig naponta pár perc és néhány apró trükk is elég a szép eredményhez. Arról nem is szólva, hogy valamilyen különös oknál fogva meglepően sok pasinak fontos az esztétikus női lábfej…

Szólj hozzá te is!

Még több Divat