Legszebb házicipellők karantén idejére

2020. április 01.
Lehetünk a pihe-puha, bolyhos papucsok kedvelői, vagy akár az egyszerű fazonok szerelmesei, bőven akad, amivel feldobhatjuk a kényelmes, otthoni kényszerpihenő időszakát!

Ha már betáraztunk a legmelegebb köntösből, szert tettünk egy csodálatos pizsamaszettre és zoknikból sem szenvedünk hiányt, akkor már csak egy kulcsfontosságú kiegészítő hiányzik a tökéletes otthoni szetthez, ami kicsit feldobja és kényelmesebbé, sőt divatosabbá teszi az otthon töltött napokat. Nem más kell még nekünk, mint az otthonülés uniformisának a dísze: a szobapapucs!

Arról a kiegészítőről beszélünk, amelyről gyakran elfeledkezünk, hiszen hol az ágy alatt végzi, hol a kutyus lopja el – és kiegészítőből így megrágott játszótárs lesz. De az is lehet, hogy még soha nem fordult meg a fejünkben, hogy kellő figyelmet szenteljük ennek az apróságnak. Ha egyszer beszereztük az igazit, nehezen fogunk majd megválni tőle. Hiszen a csinos papucsok nem csupán a szobákban lehetnek feltétlenül részesei a napunknak. Bőven akad olyan, amely nem csupán a verandára, hanem a kiskertünkbe is elkísér minket. Sőt, ha jól megfontolt külleműt és ergonómiájút választunk, a nyári szezonban is simán velünk tarthatnak a vágyott sétáink egyikére.

Olvastad már?

Attól függően, hogy a papucs vagy a mamusz típusú megoldásokat kedveljük, esetleg kasmírba vagy szaténba burkolnánk a lábunkat, a válogatásunkban most több stílus, kényelmi szint és árkategória felsorakozik, hogy a lehető legkomfortosabbá tegyék a melegítőben töltött napokat. Arról nem is beszélve, hogy nem lenne jó mostanában egy felfázással gazdagodnunk, szóval abszolút nem csak egy divatos kiegészítőről van szó a házi mamuszok esetében.

Lilly Pulitzer kutyamintás papucs, 16 825 Ft

Zara pöttyös papucs, 6995 Ft

 Zara Home gyöngyhímzéses papucs, 6995 Ft

 H&M virágos papucs, 3995 Ft

Sorel papucs, 59,99 € 

Skechers kutyamintás papucs, 47 $ 

Oysho masnis papucs, 4995 Ft

Birkenstock papucs, 50 £ 

Patricia Green  feliratos papucs, 16 123 Ft

Joules tacskóhímzéses papucs, 24,95 £ 

Triumph szőrmés papucs, 8399 Ft

Ted Baker virágmintás papucs, 49 £

 Ariana Bohling kötött papucs, 168 $