Az 51 éves divatszerkesztő az internet új kedvence

2020. szeptember 16.
Karina Vigier francia divatszerkesztő nem véletlenül a világháló egyik aktuális kedvence: színes, egyedi, vidám, izgalmas és bátor összeállításai láttán megjön az ember kedve az öltözködéshez.
Karina Vigier

A Koppenhágában élő francia divatszerkesztő internetes „karrierje” márciusban kezdődött, amikor feltöltötte első TikTok-videóját. Követőinek száma szinte azonnal megugrott, Karina Vigiernek ugyanis nemcsak a stílustippjei izgalmasak, de a személyisége is. A videóit a kényszer szülte, a karantén alatt kezdte el feltölteni őket a lánya segítségével.

@karinavigier##motheranddaughter Sans filtres ni bidouilles 🦋 IG : @karinavigier @pinkanoushka ##over50withstyle ##karinavigier ##tiktokfashion ##mamode ##inspiration♬ Sweet and Salty – goalsounds

„Azt hiszem, a korom és külsőm miatt ennyire sikeres az oldalam. Franciaországban, ahonnan származom, meglehetősen ritka, hogy valakinek játékos marad az öltözködése ötven felett” – nyilatkozta a Vogue-nak a stílusikon, aki nemcsak azt mutatja meg, hogyan hordhatjuk az egyes színeket, de anya-lánya szetteket is bemutat, sőt a legkülönfélébb TikTok-kihívásokból sem marad ki.

 

@karinavigier##motherlanddaughter 🤍 IG : @karinavigier @pinkanoushka ##karinavigier ##over50withstyle ##inspiration ##mamode ##tiktokfashion ##lovefashion

♬ All TikTok Mashup (JVKE – Upside Down) – imjakelawson


A vidám tartalommal nem szeretne bolondot csinálni magából, inkább arra akarja buzdítani a korosztályát, hogy legyenek bátrak és merészek, ha stílusról van szó. „Azért kezdtem el az oldalam, hogy megmutassam, a korombeli nőknek nemcsak kitűnő ízlése, de pénze és szabadsága is van ahhoz, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak.”

Forrás: Vogue

Olvasd el ezt is!