Gordon Ramsay beszabadult a TikTokra, retteghetnek a gasztrobloggerek

2020. augusztus 12.
A karantén alatt új szórakozást talált magának Gordon Ramsay. A nyers modoráról és kifakadásairól híres sztárszakács felfedezte magának a TikTokot. Először egy amerikai nőt osztott ki, amiért a britek nemzeti ételét, a halat és sült krumplit készítette el, majd egy népszerű gasztroblogger kreációját nyilvánította idióta szendvicsnek.

Soha sem esett nehezére Gordon Ramay-nek, hogy mások ételeit kritizálja. A sztárszakács pedig a karantén alatt beszabadult a TikTokra, ahol bőven akadnak önjelölt séfek. Ramsay el is kezdett reakcióvideókat posztolni #RamsayReacts hashtaggel, amelyeken azt filmezi le, amikor mások főzős klipjeit véleményezi a videomegosztó oldalon.

Ramsay először egy Angliában élő amerikai nő, egy bizonyos Michelle nem éppen hagyományos fish and chips készítési módszerét elemezte. A sztárszakács olyannyira nem volt lenyűgözve attól, ahogy a britek egyik nemzeti ételét készítette az amerikai nő, hogy röviden annyit mondott a nőnek, sohasem lesz belőle brit. Michelle ugyanis láthatóan a tengerparton szedett fel egy halat, amelyet cukor, liszt, gyökérsör és tojás keverékébe forgatott, majd azt mikrohullámú sütőbe tette. Az elkészült fogásra Ramsay annyit mondott tömören, hogy „hányás”.

@gordonramsayofficial

This is what happens when you send me your dishes……#ramsayreacts #duet with @jchelle36

♬ original sound – jchelle36

Az angolszász területen népszerű gasztrobloggerhez, My Nguyenhez is volt néhány keresetlen szava Ramsay-nek. A nő egy szénhidrátszegény szendvicset készített, melyben a kenyeret pritamin paprikával helyettesítette. A sztárszakács úgy nézte végig a videót, mintha horrorfilmet látna. A véleménye akkor sem javult, amikor Nguyen némi spenótot, fűszert és egy kevés pulykát is helyezett a paprikaszeletekre. 

@gordonramsayofficial

That’s not a Healthy Sandwich this is an #idiotsandwich !!! #duet with @myhealthydish #ramsayreacts #fyp

♬ original sound – myhealthydish

Ramsay a videót látva felidézte híressé vált elnevezését, az idióta szendvicset. „Ez nem szendvics. Ez nem egy szénhidrátszegény szendvics. Fiatal hölgy, az ott egy idióta szendvics”– mondta a szakács. Nguyen annyit válaszolt, hogy rengeteg könnycsepp végiggördült az arcán, amikor Ramsay videóját meglátta, ám ez a nevetéstől volt, nem a sírástól. „Megtiszteltetés volt, hogy maga Gordon Ramsay kritizált” – tette hozzá a gasztroblogger.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images