6 megfizethető arcmaszk, ami jól illeszkedik és még szép is

2020. szeptember 25.
Az orvosi maszkok zöldeskékjén túl számos márka kínál szebbnél szebb maszkokat – de ami ennél is fontosabb, rengeteg jól szabott darabot is találunk a (web)shopok polcain, ami be is tölti az igazi funkcióját. Összegyűjtöttünk 6 szemrevaló, de mégis praktikus modellt, hogy megkönnyítsük a választást.

Rich & Royal

Ez a maszk leér egészen az állunk aljáig, ráadásul a vidám mintájával kicsit még nyári hangulatban is tarthatjuk magunkat… 100%-ban pamut a felsőrésze, így a legegyszerűbb szetteket is élénkebbé teszi.

Ár: 3190 Ft

Delka

A Delka pamutvászon maszkja természetes színével és érdekes mintájával lopja be magát a szívünkbe. A maszk érdekessége, hogy a zsinórszorítónak köszönhetően egyszerűen állítható, és akár nyakba is akaszthatjuk.

Ár: 13490 Ft / 3 db

Medicine

Az answear.hu kínálatában található a Medicine néhány csodálatos mintás maszkja – a mi kedvencünk az őszies színvilágú virágos maszk, ami kellőképpen nagy ahhoz, hogy biztonságos is legyen.

Ár: 2210 Ft

Tchibo

A Tchibo maszkjai jól széthúzhatóak, így biztosan takarják az orrnyerget és az állat is. A hármas szett pedig gondoskodik arról, hogy megfelelő időközönként lecserélhessük a maszkunkat.

Ár: 2495 Ft

Pico

A Pico webshop megszámlálhatatlanul sok maszkja között mindenki talál a stílusának és a preferenciájának megfelelőt. A csodaszép színekben pompázó verziók mellett aprólékos mintás darabokat is árulnak. Közös a maszkokban viszont, hogy mindegyiknek jól kiképzett orr-, fül- és állrésze van.

Ár: 11,90 €

Pagony

Sokkal izgalmasabb egy mesefigurás maszk, mint a sima orvosi – hátha így a gyerekek is szívesebben hordják a maszkot! A gyerekek kedvenc Ruminija vagy éppen a Kuflik is arcmaszkra kerültek a Pagony jóvoltából.

Ár: 1490 Ft