Közös kollekciót dob piacra a The Vampire’s Wife és a H&M

2020. október 06.
Sötét glamúr: ez lehetne a címe Susie Cave és a H&M közös munkájának. Mutatjuk a kollekciót!

A divatiparban csak kevesen vannak azok, akik annyira egyedi stílusban alkotnak hosszú évek óta, hogy munkáikat már messziről fel lehet ismerni. Susie Cave exmodell és stílusikon pontosan ilyen művész: mivel nehezen találta meg azokat a ruhákat, terveket, amik igazán visszaadták volna egyéniségét, hat évvel ezelőtt megalapította saját high-fashion márkáját, amit The Vampire’s Wife névre keresztelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

THE VAMPIRE’S WIFE (@thevampireswife) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2020, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

Maga a név egy könyv címe lett volna, amit a tervező zenész férje, Nick Cave írt volna, a könyv a feleségéről, a múzsáról szólt volna, aki hatással van a kreatív alkotói folyamatokra – és bár a könyv nem készült el, a brand annál sikeresebb lett. Susie Cave ruháit olyan hírességek hordják, mint Kate Moss, Florence Welch, Alexa Chung vagy épp Katalin hercegné. A hatalmas siker nem véletlen, a tervező viktoriánus kort megidéző stílusa egyszerre nőies, romantikus, érzéki, izgalmas, de soha nem sok, poros, kosztümszerű.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

THE VAMPIRE’S WIFE (@thevampireswife) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2020, időpont: 3:24 (PDT időzóna szerint)

Susie Cave stílusába nemcsak a sztárok, de a H&M is beleszeretett, nem véletlen hát, hogy október 22-én egy közös kollekcióval debütálnak.

Kattints a fotóra a galériáért!

A H&M és a The Wampire's wife közös kollekciója
7 fotó megtekintése

Forrás: Vogue
Fotók: H&M

Olvasd el ezt is!