David Bowie ihlette a H&M legújabb kollekcióját

2020. szeptember 24. |

Merész, vagány és különc kollekcióval állt elő a márka, amit olyan egyéniségek ihlettek, mint David Bowie.

Kifinomult lázadó: ezt a nevet kapta a H&M idei őszi–téli Studio kollekciója, amit olyan személyiségek inspiráltak, akiknek nemcsak a viselkedése, de a stílusa is merész. Pont ilyen egyéniség volt David Bowie, akinek genderfluid stílusa megihlette a márka tervezőit.

A ’70-es évek rock, diszkó és punk stílusjegyeit egyaránt magán viselő Studio kollekcióban megtalálhatóak a partizásra alkalmas és az elegáns szabású darabok is, amik egymással is tökéletesen kombinálhatók – legyen az az élénk világoskék nadrágkosztüm, a vállat kiemelő, újrahasznosított olasz gyapjúból készült szürke kabát és az újrahasznosított poliészterből szabott fodros blúz. A dekadens színpaletta az azúrkéktől a malachitzöldön át egészen a pezsgőrózsaszínig terjed, a fő minta pedig az olasz palazzók inspirálta márvány lett.

Kattints a fotóra a galériáért!

Fotó: H&M

Olvasd el ezt is!

David Bowie által inspirált menő kutyacuccok

David Bowie által inspirált menő kutyacuccok

A Madzag környezettudatos és stílusos kutyáknak szánt kínálatból nagy favoritunk a Galaxy széria. A Pop Art, a Jupiter kavargó felszíne, David Bowie zenéje inspirálta. A nyakörveken a háromdimenziós minta, a fényvisszaverő felületek és a hetvenes évek jellegzetes színei keverednek a Madzag jellegzetes púderszíneivel.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat