Környezetbarát minikollekciót dobott piacra a H&M

2020. június 01.
PET-palack napszemüveg, organikus pamut táska, alga flipflop: egytől egyig fenntartható anyagokból készítette nyári összeállítását a H&M.

A védőfelszerelés-gyártás mellett egy új kollekciót is megálmodott a brand, ráadásul a merész, játékos, színes, limitált szériás Studio összeállítás a fenntarthatóság jegyében született. A neon, krém és türkiz fürdőruhák és bikinik újrahasznosított poliamidból és poliészterből, a könnyű szarongok és ruhák organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből készültek. A kiegészítők között egyértelmű kedvenc az újrahasznosított PET-palackokból gyártott, futurisztikus szemüveg, az organikus pamutból megálmodott táska, valamint az a szivacsos flipflop, aminek alga biomassza az alapja.

A H&M Studio a márka legdivatosabb, előremutató darabjaiból áll össze, a brand stockholmi műhelyében egy komplett tervezői csapat dolgozik azon, hogy évente kétszer kiadhassák a korlátozott számban elérhető szetteket. A Studio kollekció második része június 1-től elérhető a hm.com-on.

Kattints a képre a galériáért!

16 fotó megtekintése

Fotók: H&M

Ezt már olvastad?