Kate Moss lánya a Miu Miu divatbemutatóján debütált

2020. október 19.
Lila Grace Moss már tizennyolc éves, édesanyjához hasonlóan pedig ő is a divatipar világában kezdett karrierépítésbe. A gyönyörű modell a Miu Miu kifutóján mutatkozott be.

Kate Moss lánya felnőtt, gyönyörű nővé érett, aki az anyukája nyomdokaiban jár, hiszen ő is a kifutók világát választotta magának. Ahogy a Miu Miu kifutóján is láthattuk, Lila Grace Moss pontosan olyan magabiztosan mozog a rivaldafényben, mint a mamája, és már most borítékolható, hogy nem szenved majd hiányt megbízásokból.

Bár a modell eddig nem árult el túl sokat magáról, a Vogue villáminterjújából kiderül, kedvenc összeállítása a farmer, melegítő felső, Nike Air Jordan sneaker kombináció, kedvenc őszi darabja a Kate csizma a Saint Laurenttől, táskájából nem hiányozhat a Marc Jacobs O!Mega bronzosító és az 50 faktoros arckrém; kedvenc sminkese pedig Pat McGrath sminkmester. Lila Grace azt is elárulta, hogy a környezetvédelemből is kiveszi a részét: nem eszik húst, újrahasznosítással foglalkozó brandeket támogat, és messze elkerüli az egyszer használatos műanyag termékeket. Illetve, hogy karantén idején a The Last Dance together című dokusorozatot nem tudta leállítani.

Párizsi divathét Miu miu

Párizsi divathét Miu miu

Párizsi divathét Miu miu

Fotó: IMaxTree; Getty Images
Forrás:
Vogue

Olvasd el ezt is!