Fenntartható vitorlás kollekciót dobott piacra a Hugo Boss

2020. november 09.
Második vitorlás kollekcióját dobta piacra a Hugo Boss, ami nemcsak elképesztően elegáns, de környezettudatos is.

A Vendée Globe Föld körüli vitorlásverseny négyévente „rajtol el”, hogy aztán a vitorlázók egymagukban, segítség és kikötési lehetőség nélkül teljesítsék a távot. A verseny a nyugat-franciaországi Vendée-ből indul, és ott is ér véget. Az idei, november 8-án kezdődő verseny egyik izgalmas részlete, hogy a megmérettetésen a Hugo Boss divatház is részt vesz. Harminc hónap alatt, egy száz fős csapattal egy egyedi tervezésű, fekete-rózsaszín hajót építtetett, és színvilágban hozzáillő, környezettudatos kapszulakollekciót is tervezett. A vitorlás szetteket a divatház hajójának vitorlása, Alex Thomson inspirálta, akinek szívügye a fenntarthatóság. Ezért készültek újrahasznosított poliészterből és organikus pamutból a vitorlás ruhák, amik egyszerre sportosak, elegánsak és strapabírók.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Thomson Racing 🇬🇧 (@alex_thomson_racing) által megosztott bejegyzés, Nov 8., 2020, időpont: 7:54 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Thomson Racing 🇬🇧 (@alex_thomson_racing) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2020, időpont: 12:35 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Thomson Racing 🇬🇧 (@alex_thomson_racing) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2020, időpont: 1:11 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Thomson Racing 🇬🇧 (@alex_thomson_racing) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2020, időpont: 1:12 (PDT időzóna szerint)

A vitorlás kollekciót a Hugo Boss oldalán találod

Forrás: Fashion Magazine

Olvass tovább!