Chris Hemsworth szívdöglesztő az új parfümreklámban

2019. április 25.
A Hugo Boss az idei év egyik legfontosabb bevezetéseként említi a Boss Infinite Eau de Parfum illatát, amit legutóbbi spotjukban az illatnagykövetükkel, Chris Hemsworth-szel remekül ki is hangsúlyoznak.


A Bosstól megszokhattuk, hogy illatok és nagykövetek terén is úsznak a legújabb, legfrissebb áramlatokkal. Új illatuk, az Infinite Eau de Parfum jegyeiben és a kampányában a harmóniára való törekvést hangsúlyozzák, mindezt a modern „férfi” megtestesítőjével. Chris Hemsworth tényleg jó választás, egyszerre társ, apa, barát, szörfimádó és állítólag nagyon szerethető színészkolléga, de tény, hogy mindemellett a vásznon is nagyon közkedvelt jelenség.

Miközben igyekszik összeegyeztetni ezeket a szerepeket, egyensúlyra és hitelességre törekszik, nem mellesleg pedig remekül domborítja a modern, sportos férfi szerepét az Boss új „üdítően friss, mégis karakteres” illatának spotjában. Nézzétek csak!

Érdekesség:

A Boss Bottled Infinite az első olyan illat, amelynek előállítása során a gyémánt technológiát alkalmazták. Ez nem kevesebbet jelent, minthogy ezzel az innovatív technológiával lehetővé teszik, hogy a fejjegy és a szívjegy tovább érezhetővé váljon a bőrön.