Az Euphoria transznemű sztárja generációja legnagyobb stílusikonja

2021. január 15.
Hunter Schafer nemcsak bátorsága, de stílusa miatt is az egyik legszerethetőbb fiatal színész.

Kétségtelen, az Euphoria az egyik legsikeresebb drámasorozat, amit valaha láttunk, ami egyszerre fest félelmetesen valóságos és szerethető képet a Z generációról. A sorozat szereplőit villámgyorsan megszerették a nézők, egyik pillanatról a másikra nem várt hírnévre tettek szert – különösen az egyik legizgalmas alak, Hunter Schafer, aki nemcsak a sorozatban, de a való életben is egy vonzó személyiség.

Hunter Schafer

Hunter Schafer egy elbűvölő transznemű középiskolást, Jules Vaughnt személyesíti meg, aki miközben próbálja megtalálni saját útját, bátran kísérletezik szexszel, drogokkal. A szerep bár nehéz, a 21 éves sztár úgy veszi a kanyarokat, mint egy profi színész – pedig Hunter Schafer korábban nem színészkedett, helyette a legnagyobb divatházaknak modellkedett. Megfordult többek között a Dior és a Miu Miu kifutóin, és olyan bevállalós, olykor merész brandekkel működött együtt, mint a Loewe, a Mugler és Rick Owens, illetve olyan extravagáns tervezők nyerték meg maguknak, mint Lou Dallas, a CDLM és Charlotte Knowles.

Hunter Schafer persze nem csak a kifutókon és a tévé képernyőjén izgalmas alak, a magánéletben is szereti a divat végtelen tárházát, a színek, a formák, az alapanyagok vidám kombinációt – és míg január 24-én bemutatják az Euphoria egyszeri epizódját, összegyűjtöttük a fiatal sztár legizgalmasabb szettjeit.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

11 fotó megtekintése

Forrás: Vogue
Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!