A NUBU hisz a szerelem erejében

2021. február 09.
„Hiszünk a szeretet és az energia erejében, az összetartozásban, abban, hogy a találkozások mindenképpen megtörténnek!” – mondja a NUBU a közelgő Valentin-nap apropóján.

„A jelenkor nehézségei ellenére itt vagyunk, és eltökélten valljuk, hogy az emberi kapcsolatok most végre értékesebbek, mint valaha. Mert a világ megteremti a lehetőségeket, ha készen állunk arra, hogy felismerjük és egyben értékeljük azokat! Mi, a NUBU csapata ezt hirdetjük. Feketén, fehéren, NU+BU” – mondja a márka. 

vcs_nubu_valentin_look_pre002

A páros kollekció születését is ez az ideológia inspirálta, mint ahogy a NUBU szó jelentése is ezt tükrözi: „két individuum között kialakult szoros, szeretetteljes kapcsolat, amely azért jött létre, hogy együtt nagyobb tetteket hajtsanak végre.”

vcs_nubu_valentin_look_pre001

A kollekció darabjai oversize méretben készülnek, mindennapi viseletek, amelyek között számos ötletes terméket is találhatunk, amiket szeretteinkkel együtt viselhetünk. A szortiment részét képezik hoodie-k, pólók, szélkabátok, bőr övtáskák és szobaillatosító diffúzorok is. Ezek a termékek párban kedvezményesebben lesznek megvásárolhatóak a NUBU üzleteiben, de természetesen egyenként is értékesítik őket.

vcs_nubu_valentin_look_pre002

Olvass tovább!